Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferințe filosofice la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

0

Asociația culturală Noua Acropolă continuă seria de conferințe filosofice din această toamnă, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, cu tema LAO ZI.

Conferința despre Bătrânul Maestru este mai mult decât un demers istoric, valorificând și semnificații mitologice, desprinzând atât idei cu valoare individuală, despre virtute și pașii evolutivi ai omului, cât și colectivă, despre om în contextul social.

Vă invităm duminică 26 oct, de la ora 11, la sala Adrian Rădulescu a Muzeului, să descoperiți acest exemplu uman care a inspirat oameni și civilizații mai bine de 2 milenii. Conferențiar: Adrian Tudose. Intrarea publicului este liberă.

Lao-Zi

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.