Conferință Noua Acropolă la Timișoara

0

Asociaţia Culturală Noua Acropolă

vă invită joi, 15 septembrie de la ora 19:0

la prelegerea filosofică

Odiseea: căutarea centrului, cunoaştere şi stăpânire de sine

Adevărata cunoaștere de sine e aventuroasă și dificilă, dar reprezintă drumul spre realizarea ființei umane.

Grecii antici ne-au lăsat drept moștenire indicii prețioase despre cum putem descoperi și parcurge drumul interior, depășind obstacolele iminente.

Ulise e simbolul omului care călătorește spre Ithaca, spre Patria interioară sau centrul ființei, e omul care se cucerește pe sine zi de zi și care învinge doar atunci când devine Regele propriului destin.

Cum putem aduce în viața noastră inteligența și spiritul înțeleptului Ulise, dând astfel un sens profund fiecărei acțiuni? Care sunt învățăturile cuprinse în Odiseea? Cum pot ele să influențeze viața omului care își duce traiul în secolul al XXI-lea?

Conferinţa va avea loc la Atelierul de Urbanism,

strada Alba Iulia nr. 2, Timişoara (Langă Operă)

Conferenţiar: Monica Varga


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează