Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferință: MITURILE LUMII CONTEMPORANE la Constanța

0

Duminică 12 iunie Asociația culturală Noua Acropolă vă invită să descoperiți modul în care se regăsesc marile mituri ale umanității în operele contemporane și cheile de cunoaștere de sine și dezvoltare pe care ele ni le transmit.

Miturile-lumii-contemporane

Dincolo de aparența neverosimilă, miturile spun simbolic povestea omului interior. Astfel, de-a lungul veacurilor aceste povești au inspirat nenumărate personalități oferindu-le chei de autocunoaștere și de învingere a propriilor uriași interiori prin trezirea curajului, perseverenței, discernământului sau generozității.
În cadrul conferinței MITURILE LUMII CONTEMPORANE puteți descoperi ce haine îmbracă astăzi aceste povești care au construit marile civilizații și personalități și cum putem utiliza lecțiile lor atemporale pentru a fi noi înșine eroi ai propriei vieți și protagoniști ai lumii în care trăim.

Prelegerea este susținută de conf. Adrian Tudose la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12, duminică 12 iunie, ora 11. Intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comments are closed.