Conferință în Constanța: PESCĂRUȘUL JONATHAN LIVINGSTON

0
Primăvara vine cu impulsul său de viață și reînnoire. Noua Acropolă Constanța vă invită duminică 12 martie să descoperim idei valoroase despre acțiune și modul de a ne depăși limitele, despre a crește și a ne lărgi orizonturile, în cadrul conferinței filosofice Pescărușul Jonathan Livingston.
Pescarusul-Jonathan-Livingston
Pentru a ne fructifica potențialul uman interior avem nevoie de experiența decantată a înaintașilor, de acea înțelepciune atemporală. Ghidați de lucrarea lui Richard Bach vom descoperi aceste indicii de drum, etape ale căutării și cuceririi de sine specifice omului care vrea, simbolic, să zboare.
Conferința este susținută de conf. Corina Buhuș, iar intrarea publicului este liberă.
Vă așteptăm la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12, de la ora 11!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.