Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința FENICIENII @Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

0

Duminică 10 iulie Noua Acropolă Constanța vă invită la ultima conferință dinaintea vacanței, să faceți cunoștință cu civilizația antică a FENICIENILOR.

Vom descoperi realizările acestui popor și oamenii care le-au înfăptuit. Pentru că, asemenea predecesorilor, și noi vrem să fim constructorii unei culturi care să dăinuie și să descoperim soluții de conviețuire cu ceilalți.

Fenicienii (1)

Vă așteptăm la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12, duminică 10 iulie, de la ora 11! Prelegerea este susținută de conf. Adrian Tudose, iar intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.