Conferința FENICIENII @Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

0

Duminică 10 iulie Noua Acropolă Constanța vă invită la ultima conferință dinaintea vacanței, să faceți cunoștință cu civilizația antică a FENICIENILOR.

Vom descoperi realizările acestui popor și oamenii care le-au înfăptuit. Pentru că, asemenea predecesorilor, și noi vrem să fim constructorii unei culturi care să dăinuie și să descoperim soluții de conviețuire cu ceilalți.

Fenicienii (1)

Vă așteptăm la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12, duminică 10 iulie, de la ora 11! Prelegerea este susținută de conf. Adrian Tudose, iar intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.