Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs de fotografie: „Oradea-Impresie. Variatii artistice.”

0

ORADEA – IMPRESIE. VARIAŢII ARTISTICE

Uniunea Teatrală din România – UNITER, în parteneriat cu Teatrul „Regina Maria”, Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune, Primăria Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor, organizează

Afis FOTO UNITER MIC RGB JPG

GALA PREMIILOR UNITER 2016

eveniment care va avea loc luni, 9 mai, orele 21.00
în Sala Mare a Teatrului „Regina Maria” din Oradea

Cel mai important eveniment teatral al anului ajunge în Oradea.
Elita teatrului românesc va putea fi întâlnită aici.

Ca un preambul al prezenţei Galei Premiilor UNITER, organizatorii lansează campania „Oradea – Impresie. Variaţii artistice”.
Invităm pe toţi cei care îndrăgesc Oradea sau descoperă Oradea să participe la campanie şi să trimită fotografii prin care să ilustreze în imagini frumuseţea acestui oraş şi a întregii regiuni.

De ce Gala UNITER la Oradea ?

Alegerea acestui oraş nu este întâmplătoare, având în vedere faptul că Oradea e un oraş special nu doar prin frumuseţea sa. Oradea e un oraş viu, e o poveste care aşteaptă să fie mereu descoperită sau redescoperită, Oradea respiră artă şi multiculturalitate. Trebuie doar să-ţi deschizi ochii şi sufletul, să-i descoperi istoria şi frumuseţile care stau ascunse la orice pas.

Adesea, asemuim acest oraş cu un muzeu în aer liber. De ce? Dacă ai vizitat măcar o dată Oradea, vei şti că orice colţ al urbei ascunde bijuterii arhitecturale şi o bogăţie a detaliilor. Priveşte în jur şi vei vedea arta şi viaţa! Vei descoperi un oraş care respiră în consens cu modernitatea, păstrându-şi însă valorile străvechi.

Oradea Mare, Nagyvarad sau Großwardein – multiple denumiri ale aceluiaşi oraş în care multiculturalitatea devine sufletul unei comunităţi care demonstrează de la an la an, că viaţa nu înseamnă doar impulsuri rutinante. Orădenii au învăţat că o viaţă trăită frumos e una care alege în primul rând bucuria sufletului şi a minţii. Trebuie doar să priveşti şi să te bucuri de ce te înconjoară. Avem artă, avem spectacole, muzică, artişti minunaţi, avem clădiri superbe şi oameni care ştiu să se bucure.

Fie că eşti locuitor al Oradei sau doar turist, te invităm să ne arăţi prin fotografii de ce iubeşti acest oraş. Vrem să descoperim prin ochii tăi cadre care să ne spună poveşti trăite frumos, bucurii şi istorii.

În acest sens, participanţii trebuie să trimită maximum trei (3) fotografii sugestive, însoţite de o scurtă descriere, în perioada 8 – 25 aprilie 2016. Fotografiile se trimit fie prin email la adresa oradeaturism@gmail.com, fie prin mesaj privat pe pagina de Facebook Visit Oradea, cu titlul „UNITER – concurs fotografii cu Oradea”. Fiecare fotografie va fi însoţită de o descriere, minim 3 rânduri şi date de contact. Vor fi selectate cele mai bune zece imagini, ce vor fi promovate pe site-ul www.uniter.ro şi pe pagina de facebook a UNITER, începând cu data de 26 aprilie. Primele trei imagini care au cele mai multe aprecieri (like-uri) pe reţelele de socializare vor primi câte o invitaţie dublă la spectacolul Galei Premiilor UNITER. De asemenea, galeria foto cu cele 10 imagini din selecţia finală va fi prezentată publicului şi prin proiecţiile video ce vor avea loc în centrul oraşului în preajma evenimentului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.