Concertul „Ceea ce a fost este, ceea ce este va fi” în deschiderea Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor – 2016”, ediţia a 50-a

0

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Societatea Culturală MuzicoUnivers invită iuitorii de muzică la concertul „Ceea ce a fost este, ceea ce este va fi” ce va avea loc marţi, 1 martie, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici”. Evenimentul va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor – 2016”, ediţia a 50-a şi va fi susţinut de artiştii: Ducu Bertzi (România), Tudor Ungureanu şi Ansamblul „Ştefan Vodă” (Republica Moldova) şi formaţia „Nemuritorii” (România).

Afis concert Ducu Bertzi

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.