Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert vocal – simfonic consacrat Sfintelor Sărbători de Paști @Chișinău

0

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” organizează un concert vocal-simfonic consacrat Sfintelor Sărbători de Paşti.

În cadrul evenimentului, ce va avea loc pe data de 27 aprilie 2016, ora 18.00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău, va fi interpretat Oratoriul Creaţiunea de Joseph Haydn. Concertul va fi susţinut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchievici” condusă de maestrul Octavio Calleya; Capela Corală Academică „Doina”, dirijor Ilona Stepan şi soliştii: Tatiana Costiuc (soprană), Ion Timofti (tenor) şi Andrei Otean (bas).

afis concert de pasti

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.