Concert vocal – simfonic consacrat Sfintelor Sărbători de Paști @Chișinău

0

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în colaborare cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” organizează un concert vocal-simfonic consacrat Sfintelor Sărbători de Paşti.

În cadrul evenimentului, ce va avea loc pe data de 27 aprilie 2016, ora 18.00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchievici” din Chişinău, va fi interpretat Oratoriul Creaţiunea de Joseph Haydn. Concertul va fi susţinut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchievici” condusă de maestrul Octavio Calleya; Capela Corală Academică „Doina”, dirijor Ilona Stepan şi soliştii: Tatiana Costiuc (soprană), Ion Timofti (tenor) şi Andrei Otean (bas).

afis concert de pasti

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.