Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de muzică clasică şi rock pe VALEA VASERULUI

0

Tradiţia continuă la Vişeu de Sus – aşa cum v-am obişnuit în ultimii doi ani, vom organiza şi în acest sezon o serie de evenimente pe Valea Vaserului menite să crească popularitatea zonei şi să atragă atenţia asupra potenţialului turistic din Vişeu de Sus.

După succesul remarcant avut în anii precedenţi, cvintetul „Classis” al Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca, va fi acompaniat de această dată şi de grupul vocal „Anatholis”, iar împreună vor încânta audienţa pe data de 11 august 2011, în staţia Paltin.

Având un repertoriu foarte larg şi o vastă experienţă în organizarea de spectacole artistice, formaţia domnului Gergely compusă din două viori, o violă, un violoncel şi un pian, va oferi turiştilor piese celebre de muzică clasică, valsuri şi tangouri, şlagăre mondiale, canţonete italieneşti, muzică de film şi de divertisment. Strauss, Bach, Vivaldi, Tchaikovsky sunt doar câteva exemple din regalul simfonic ce va avea loc pe Valea Vaserului.

Continuăm periplul cu un concert de muzică rock suţinut de cea mai iubită trupă de coveruri din Cluj-Napoca. Acest fapt se datorează experienţei de peste 12 ani în muzică şi a celor peste 300 de concerte susţinute atât în club, cât şi la evenimente private. Repertoriul trupei, gândit cu atenţie astfel încât să includă cele mai îndrăgite piese de party ale anilor ‘70, ‘80, ‘90 şi ale zilelor noastre, le-a adus apreciere în faţa unui public foarte divers. Hazard este la a treia experienţă cu Mocăniţa, revenind de fiecare dată cu mare drag. Piesele lui Cher, Bon Jovi, Lenny Kravitz, Reamon sau Robbie Williams vor răsuna în mijlocul pădurii vineri, 24 august.

—————-

Programul evenimentelor
Concertul clasic:
Data: Sâmbătă, 11 august 2011
Locaţia: staţia Paltin (km 21,6)
Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus: ora 17.00
Participanţi: Cvintet de coarde şi pian „Classis”, grupul vocal „Anatholis”
Întoarcere: aprox. ora 1.00 am în Vişeu de Sus

Concertul rock:
Data: Vineri, 24 august 2011
Locaţia: staţia Paltin (km 21,6)
Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus: ora 17.00
Participanţi: Trupa de coveruri Hazard
Întoarcere: aprox. ora 1.00 am în Vişeu de Sus

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.