Concert de muzică clasică cu mocănița pe VALEA VASERULUI

0

Concert de muzică clasică pe VALEA VASERULUI

După succesul remarcant avut în anul precedent, iar acum la a doua apariţie pe Valea Vaserului, mini-orchestra „Classis” de la Filarmonica Transilvania din Cluj-Napoca, condusă de către violonistul Balint Gergely va încânta din nou audienţa pe data de 6 august 2011, în staţia Paltin.

Având un repertoriu foarte larg şi o vastă experienţă în organizarea de spectacole artistice, formaţia domnului Gergely compusă din două viori, o violă, un violoncel şi un pian, va oferi turiştilor piese celebre de muzică clasică, valsuri şi tangouri, şlagăre mondiale, cafe-concert, muzică de film şi de divertisment.

Actualul concert de muzică clasică face parte din seria de evenimente muzical-culturale organizate de către CFF Vişeu de Sus S.R.L. în colaborare cu RG Holz Company şi Fundaţia Elveţiană „Hilfe für die Wassertalbahn”, care a debutat cu festivalul rock din 22-23 iulie şi se încheie cu cel de muzică tradiţională din 19 august 2011 şi care reprezintă o alternativă pentru petrecerea timpului liber în judeţul Maramureş.

Programul evenimentului:
Data: Sâmbătă, 6 august 2011
Locaţia: staţia Paltin (km 21,6)
Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus: ora 17.00
Participanţi: Cvartetul de coarde „Classis”
Întoarcere: aprox. ora 1.00 Vişeu de Sus

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează