Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert de 8 ore de muzică ambientală şi proiecţii artistice în Biserica Elisabetin

0

Duminică, 18 octombrie a avut loc concertul de muzică de basm Liniştea Cuprinsurilor.

Daniel Dorobanţu împreună cu chitaristul Cristian Popescu, a concertat fără oprire timp de 8 ore în biserica gotică Elisabetin din Piaţă Bălcescu. Cu ocazia zilei de naştere, el a oferit cadou, un concert de reflecţie interioară. Aproximativ 800 de persoane au particat la aceastămanifestare, bucurându-se de o îmbinare perfectă între muzică şi vizual.

DSC_4707

„În călătoria sa, Prâslea are prietenii de închegat, zmei de înfruntat, Cosânzene de acompaniat şi neapărat trei încercări de trecut. Indiferent ce a pornit să caute, la capătul unui drum Făt-Frumosul află esenţă lucrurilor sau lucrul esenţial: pe sine. Dar… Dar… sinele nu e ceva fix, ca un munte nemişcat. E mai degrabă un izvor ce curge. În miezul poveştii şadeceva mai mult decât autocunoaşterea. Adevărul călătoriei este transformarea”, descriu organizatorii (Asociaţia Pendul).

Călătoria muzicală a început la ora 14:00 şi s-a încheiat la ora 22:00. Sunetele ambientale şi proiecţiile video de pe pereţi şi ecrane au transportat participanţii către un tărâmfantastic. Proiecţiile au inclus ilustraţii ale artistului Sorin Bijan produse pentru lucrarea audio-vizuală „Danube Connection”.

Daniel este fondatorul ansamblului muzical Thy Veils şi un pionier al muzicii ambientale româneşti. Primăria Municipiului Timişoara i-a răsplătit cei 20 de ani de activitate cu o Diplomă de Excelenţă pe 15 octombrie 2015

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.