Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concert acustic COMA @ Moșia Corbeanca

0

Una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ se pregătește să cânte la Mosie!

Stim că v-a fost dor de artistii vostri preferati, asa ca va asteptam la un concert acustic COMA, relaxat, pe malul lacului, cu distantare, mancare adevarata si bautura rece.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro sau direct la locatie.

Sursa: aici.

🌻 Joi | 17 Iunie | Greet: 19:00
🌻Strada Hipodromului 27, Ostratu, Corbeanca
🌻Bilet: 70 Ron
Biletele vor fi dispuse pe 3 zone, cu pret unic pentru fiecare zona.
Locurile vor fi alocate in ordinea primului venit/primului servit in functie de zona aleasa la achizitia biletului.
Zona Picnic – 70 lei (in fata scenei, zona cu paturi, va rugam sa veniti cu propriile paturi pentru sederea in aceasta zona)
Zona Mosierilor – 70 lei (zona cu mese si scaune. Zona la care daca vor fi achizitionate bilete pentru 1 sau 2 persoane, veti imparti masa, respectiv nota cu alti mosieri)
Zona event – 70 lei (zona cu paleti de paie, perfecta pentru relaxare
❗❗ #Informatii ☑❗❗❗
❗ Locația se va închide la ora 22.
❗ Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de zona aleasa in momentul achizitiei biletului.
❗ Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese/zone cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 8 persoane/masa/zona.
❗ Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
❗ Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
❗ Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.