Colaborare Romania Bulgaria albumul Born Erased – I Am the End of The World

0

I Am The End of The World este primul album Born Erased, un nou demers al muzicianului bulgar Angel Simitchiev, care a apărut pentru prima dată la casa de discuri BLWBCK în 2013, cu alias-ul acum dispărut Mytrip. După cum sugerează atât numele proiectului, cât și titlul albumului, muzica este menită să evoce viziuni mai sumbre, mai întunecate și chiar distopice. Acestea sunt părți ale unei narațiuni care este simultan profund personală și universală. Mânia, disprețul și ura pentru lume se ciocnesc de speranța de libertate, chiar dacă aceasta se produce cu prețul eradicării totale a realității în care suntem forțați să trăim. I Am The End of The World a durat aproape trei ani pentru a fi realizat.

https://www.blwbck.com/born-erased-i-am-the-end-of-the-world.php

Coloana vertebrală a discului a fost scrisă dintr-o suflare, dar apoi s-a structurat încet și s-a extins. În acest album, Simitchiev juxtapune aproape două decenii de cercetare ambientală cu implicarea sa îndelungată în hardcore punk. Chitarele deformate, sintetizatoarele cavernoase și înregistrările manipulate drastic sunt împletite organic în nucleul albumului.

Angel are pe album câțiva muzicieni invitați, care au adăugat și mai multă profunzime și caracter unui disc deja foarte dens ca sunet. Moss Harvest (manipularea benzii și texturi) și V0LAND (violoncel) contribuie pe două dintre melodiile ambientale ale albumului. Tobe zdrobite, aproape influențate de doom, pe trei dintre piese au fost interpretate de Boris Malevanov (Nocktern, Heptagram), care aduce acest gen fragil și în derivă la forma sa cea mai extremă.

https://blwbck.bandcamp.com/album/i-am-the-end-of-the-world

scris și înregistrat de Angel Simitchiev între 2020-2023 

zgomot și texturi pe piesa 1 de Moss Harvest 

tobe pe piesele 2, 5 și 7 de Boris Malevanov 

violoncel pe piesa 3 de Symeon Yovev (V0LAND)

tobe înregistrate de Mihail Slavov ( Wind City Studio)

 mixat și masterat de Marius Costache (Studio 148)

artwork de Silvana Ilieva

layout de Romain Barbot

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.