CODUL SAMURAILOR

0
Codul_Samurailor_Mic
Data: vineri, 11 octombrie, ora 18:30
Locul de desfăşurare: Cercul Militar Timişoara, Piaţa Libertăţii nr. 1
Conferenţiar: Laurenţiu Lancea
Onoare, devotament, noblețe, curaj și permanenta strădanie de perfecționare atât a tehnicilor de luptă, cât și a ținutei morale sunt caracteristici care descriu caracterul unui războinic adevărat, al samuraiului japonez. Samuraii reprezintă una din rădăcinile culturii nipone care au influențat profund societatea și un caz uman excepţional care continuă să fascineze inimile celor care cred în cele mai înalte valori pe care omul le poate concepe.
Vă invităm la o prelegere filosofică despre preceptele care au stat la baza educației și formării samurailor, la ceea ce a constituit mai mult decât un cod de onoare și anume un stil de viață.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează