Civilizatie de peste 3.300 de ani vechime in Maramures!

0

Constructie veche de peste 3.300 de ani în Maramureş!

În urmă cu exact un an (septembrie 2009) La Lăpuşul Românesc, în judeţul Maramureş cercetătorii au fost descoperit un drum cu o structură asemănătoare celor din Troia antică. Această descoperire confirmă din nou gradul de dezvoltare al “vechilor români” de pe teritoriul nostru. Am publicat la momentul respectiv un articol despre acest subiect.

Acum, în septembrie 2010 tot în Lăpuş s-a descoperit cea mai mare clădire din secolul al XIII- lea înainte de Hristos. 30 de cercetători din străinătate şi din judeţ au descoperit cea mai mare construcţie din lemn din Transilvania, care datează din epoca bronzului.

Sursa: adevarul.ro
PS: Multumim Oana Petria pentru informaţie!

foto Florin Ghinda, 2009

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează