Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Christmas around the world” cu AIESEC Timisoara si Carturesti

0

In asteptarea lui Mos Craciun ne-am gandit sa povestim putin despre Craciun si traditii de prin lume.

Astfel, AIESEC Timisoara si Libraria Carturesti va invita la o seara de diversitate culturala in evenimentul « Christmas around the world » din data de 8 decembrie, orele 19.00 la Libraria Carturesti din Iulius Mall.

Evenimentul este special dedicat asociatiilor din Timisoara, ONG-uri, centre culturale, centre de limbi straine, licee, gradinite private si studenti.

Tema este multiculturalitatea, invitatii nostri fiind membri AIESEC din reteaua internationala din tari precum Belgia, Italia, Mexic, Ucraina si Brazilia. Miguel, Celine, Marcello, Thiago si Lora ne vor povesti despre tarile lor, traditii de Craciun, ce practica fac in Timisoara si ne vor incanta cu gustari traditionale.

*Evenimentul va fi in limba engleza.

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.