Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai mare mic festival se întamplă la Duruşa

0

Între 22-25 august suntem din nou în Durușa, un sat aflat la 30 km spre sud de Baia Mare, să ascultăm cea mai bună recoltă muzicală a anului, condimentată cu efecte vizuale de seară; să dibuim teatrul umbrelor prin dans contemporan; să mânuim arcuri, zmee, noduri și să ne jucăm. Road Runner Society se ocupă de încă o ediție a Durușa SummerHills, evenimentul care te aduce în Maramureș, să petreci 4 zile în natură, ca acasă.

Durușa SummerHills prin specificul său promovează un stil de viață atitudinal, în care elementele MUZICĂ, DANS, EXPRESIE CREATIVĂ și MEDIU NATURAL se regăsesc în perfect ECHILIBRU.

Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect și oferă contur festivalului. Vom petrece în ritm de jazz, soul, funk, deep house, tropical disco și infuzii electro. Când peisajul nu oferă spectacol vizual, avem unul pregătit de omul-artist pentru fiecare seară. Se încadrează în line-up: Khidja, K-lu, Dan Basu, The Joint Ventures, Danaga, Christu, Ilie, Electroclown, Fanas, Charlie Boy The Rabbit King, Missile, Indjestione, Dannilov, Homeboy LDJ, Input Selector, Seeme, Pavlov, Hijack, Robert Erdos, Petra și Michael Acker, Poetrip, The Kryptonite Sparks și alții.

Integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie de proiecții de film scurt, marca ShortsUp, teatru, dans contemporan, vernisaj de fotografie și altele. Se vor desfășura ateliere de Land Art și arhitectură, în care vom construi un observator din lemn și câteva spații de relaxare, percuție și capoeira, live graffiti. Vom confecționa aparate foto din materiale “nefolositoare”, arcuri, zmee și noduri. Spațiul de joacă stă la dispoziția participanților, cu un joc de maroco dimensionat uman, joc de csocso, slackline, frisbee, hacky sack, volei, badminton și oină.

Vă așteptăm la Durușa, să fiți parte din povestea dealurilor însorite!

Ne întâlnim după colț, pe www.summerhills.ro, unde vă ținem la curent cu informații despre bilete, acces, camping și update-uri despre festival! Dacă tot sunteți aici, mai aveți un pas până la evenimentul de pe Facebook!

afis_DurusaSummerHills2013

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Road Runner Society este expresia formală a unei prietenii legate între oameni, sunet, cultură, artă și natură. Porniți de același îndemn, am găsit Durușa, ca fiind spațiul cu identitatea cea mai rezonantă. Curajul ideilor de sub umbrela RRS a întâlnit resursele și spiritul local activ, ce au născut planuri de dezvoltare. Durușa SummerHills este prima invitație la cunoașterea rurală. Proiectele în curs ale asociației includ trasee ciclo-turistice și reinterpretări ale cadrului de învățare tradițional, respectiv redefinirea identității școlii din sat.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.