Ce înseamnă să fii tânăr?

0
Asociaţia Culturală Noua Acropolă vă invită miercuri, 7 martie de la ora 18:00 la prelegerea filosofică: Mitul tinereţii
Ce înseamnă să fii tânăr? Oare care sunt caracteristicile acestei vârste a omului?
Oare a fi tânăr înseamnă să fii dezamăgit de ceea ce nu-ţi oferă societate, oare înseamnă să fii obosit, să fii demotivat, supărat? Oare a fi tânăr înseamnă să te ascunzi după un timid: eu nu am experienţă, eu nu ştiu să fac acest lucru….? Sau poate  tinereţea înseamnă a cunoaşte totul fără a fi nevoit să înveţi deloc? Oare înseamnă a te descurca de unul singur, refuzând orice experienţe anterioare?
Tinereţea poate fi privită şi altfel decât ca fiind o stare biologică. Există mai multe perspective. Există legi, cicluri, etape, care după ce sunt cunoscute deschid un drum nou către propriul sine şi propriul destin!
Filosofia reprezintă un tezaur de idei şi experienţe adunate de oamenii cei mai înţelepţi, de-a lungul a mii de ani, în măsură să ne sfătuiască în luarea celor mai bune decizii.
FII TÂNĂR ŞI PARTICIPĂ LA O PRELEGERE FILOSOFICĂ DESPRE TINEREŢE, CE-TI POATE DESCHIDE MINTEA ŞI INIMA!
Conferinţa va avea loc la Sala de conferinţe a Bibliotecii Universitare (UVT) Eugen Todoran in Timisoara.
Intrare: 4 lei (2 lei reducere pentru membri)
Conferenţiar: Monica Varga

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează