Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ce înseamnă să fii tânăr?

0
Asociaţia Culturală Noua Acropolă vă invită miercuri, 7 martie de la ora 18:00 la prelegerea filosofică: Mitul tinereţii
Ce înseamnă să fii tânăr? Oare care sunt caracteristicile acestei vârste a omului?
Oare a fi tânăr înseamnă să fii dezamăgit de ceea ce nu-ţi oferă societate, oare înseamnă să fii obosit, să fii demotivat, supărat? Oare a fi tânăr înseamnă să te ascunzi după un timid: eu nu am experienţă, eu nu ştiu să fac acest lucru….? Sau poate  tinereţea înseamnă a cunoaşte totul fără a fi nevoit să înveţi deloc? Oare înseamnă a te descurca de unul singur, refuzând orice experienţe anterioare?
Tinereţea poate fi privită şi altfel decât ca fiind o stare biologică. Există mai multe perspective. Există legi, cicluri, etape, care după ce sunt cunoscute deschid un drum nou către propriul sine şi propriul destin!
Filosofia reprezintă un tezaur de idei şi experienţe adunate de oamenii cei mai înţelepţi, de-a lungul a mii de ani, în măsură să ne sfătuiască în luarea celor mai bune decizii.
FII TÂNĂR ŞI PARTICIPĂ LA O PRELEGERE FILOSOFICĂ DESPRE TINEREŢE, CE-TI POATE DESCHIDE MINTEA ŞI INIMA!
Conferinţa va avea loc la Sala de conferinţe a Bibliotecii Universitare (UVT) Eugen Todoran in Timisoara.
Intrare: 4 lei (2 lei reducere pentru membri)
Conferenţiar: Monica Varga

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.