Ce este constiinta? Prometeu si focul sacru

0

Asociatia Culturala Noua Acropola
va invita la prelegerea filosofica:

Ce este constiinta? Prometeu si focul sacru

Ce este constiinta? Iata o intrebare al carei raspuns ar trebui sa-l gasim la inceputul vietii si nu la sfarsitul ei, pentru a ne asigura ca nu vom trece pe langa marile oportunitati care ne-ar putea jalona propriul drum.
Ce legatura este intre Prometeu si constiinta? Cat datoram trecutului? Ce ne revine pentru prezent? Cum se poate dezvolta constiinta si cat ne ajuta dezvoltarea acesteia in construirea propriului viitor corespunzator potentialului nostru interior?

Va asteptam la o conferinta in care sa descoperim retetele universale, filosofice si mitologice propuse de marii intelepti ai omenirii cu privire la marea enigma a sensului vietii. Sambata, 12 februarie 2011, la ora 18.00 la sediul asociatiei Noua Acropola din str. Lucian Blaga, nr. 4, Timisoara.
Prezinta: Monica Varga

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează