Cartile vin pe litoral!

0

În Caravana BookLand cărțile fac pași mici, dar siguri. Cărțile a 80 edituri au pornit într-o călătorie de 9 săptămâni către cititorii din 9 orașe, prilejuind întâlnirea dintre pasionații de lectură și cele mai importante apariții editoriale într-o atmosferă plăcută și familiară: în cele mai mari mall-uri din țară.

Primul popas este pe 17 în Constanța, unde cărțile sunt găzduite cu amabilitate de City Park Mall.

“Noul târg de carte realizat în parteneriat cu agenția More Than Pub face parte dintr-o serie de evenimente pe care noi le organizăm periodic pentru toți clienții noștri. Acest nou târg este o invitație: la City Park Mall, pe lângă distracție, shopping și restaurante de calitate, va puteți bucura și de lectură și de ultimele apariții editoriale” declară Sorin Scintei – Directorul General al City Park Mall.

Cele mai importante edituri s-au alăturat Caravanei BookLand oferind cititorilor peste 10,000 titluri. În plus, o echipă formată din peste 550 colaboratori va coordona și implementa toate detaliile logistice, vânzarea de carte, gestionarea încasărilor s.a.m.d. Este primul târg de carte cu servicii integrate oferite editurilor – traseu caravană, mobilier, transport și merchandising carte, echipă vanzare, promovare media.

Caravana BookLand îi așteaptă  pe constănțeni, și nu numai, în City Park Mall de miercuri până duminică, 21 august!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează