Cartile vin pe litoral!

0

În Caravana BookLand cărțile fac pași mici, dar siguri. Cărțile a 80 edituri au pornit într-o călătorie de 9 săptămâni către cititorii din 9 orașe, prilejuind întâlnirea dintre pasionații de lectură și cele mai importante apariții editoriale într-o atmosferă plăcută și familiară: în cele mai mari mall-uri din țară.

Primul popas este pe 17 în Constanța, unde cărțile sunt găzduite cu amabilitate de City Park Mall.

“Noul târg de carte realizat în parteneriat cu agenția More Than Pub face parte dintr-o serie de evenimente pe care noi le organizăm periodic pentru toți clienții noștri. Acest nou târg este o invitație: la City Park Mall, pe lângă distracție, shopping și restaurante de calitate, va puteți bucura și de lectură și de ultimele apariții editoriale” declară Sorin Scintei – Directorul General al City Park Mall.

Cele mai importante edituri s-au alăturat Caravanei BookLand oferind cititorilor peste 10,000 titluri. În plus, o echipă formată din peste 550 colaboratori va coordona și implementa toate detaliile logistice, vânzarea de carte, gestionarea încasărilor s.a.m.d. Este primul târg de carte cu servicii integrate oferite editurilor – traseu caravană, mobilier, transport și merchandising carte, echipă vanzare, promovare media.

Caravana BookLand îi așteaptă  pe constănțeni, și nu numai, în City Park Mall de miercuri până duminică, 21 august!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.