Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana Solar Cinema, Timisoara, 23 ianuarie 2010

0

ECO CLUB Timisoara, CosyMo’s SOLAR CINEMA si Asociaţia Aristoteles Workshop te invita la Caravana Solar Cinema prin Timisoara! Vino sambata, 23 ianuarie 2010, incepand cu ora 14:00, in Piata Unirii pentru a lua parte la inovatii in domeniul ecologiei urbane.

Vei putea face lucruri mici cu impact mare :

  • Vei invata cum sa  jonglezi ca un profesionist de la The Serious Road Trip
  • Vei realiza obiecte din materiale reciclabile de la ECO CLUB Timisoara pe care le poti folosi cu mandrie acasa si vei purta in stil eco insigna facuta cu Cloud Factory
  • Vei participa la diferite jocuri eco (de ECO Darts ai auzit?)
  • Vei decora o sacosa ECO din material textil dupa bunul plac, cu conditia sa o folosesti la cumparaturile zilnice
  • Vei afla ca exista si vei vorbi cu producatorii CRIES care iti pregatesc un cos  cu produse 100% bio pentru masa ta zilnica
  • Vei putea achizitiona obiecte handmade de la Cloud Factory si  de la Freecycle Timisoara
  • Vei putea fi unul dintre biciclistii care intampina dubita Cosymo la intrarea in orasul nostru
  • Vei putea urmari, de la ora 18:00, proiectii eco de film, oferite de CosyMo’s SOLAR CINEMA –singurul cinematograf mobil din Europa,  care calatoreste cu o dubita pe care sunt amplasate panouri solare si energia colectata este utilizata la proiectiile de film.

Acest eveniment este o inovatie in materie de ecologie urbana si este realizat cu sprijinul partenerilor nostri: Primaria Municipiului Timisoara, Directia Judeteana pentru Tineret, Librariile Carturesti, Centrul de resurse pentru initiative etice si sociale (CRIES), The Serious Road Trip, Cloud Factory, Freecycle Timisoara. Parteneri media: KissFM si 24 FUN. Parteneri online: tion.ro, timisoreni.ro, roportal.ro. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la ecoclubtimisoara@yahoo.com si poti vizita site-ul ecotimisoara.ro.

Te asteptam cu drag sambata la o demonstratie de ecologie urbana!

Romina Faur
PR Specialist ECO CLUB Timisoara
www.ecotimisoara.ro

eco-club-timisoara

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.