Caravana Solar Cinema, Timisoara, 23 ianuarie 2010

0

ECO CLUB Timisoara, CosyMo’s SOLAR CINEMA si Asociaţia Aristoteles Workshop te invita la Caravana Solar Cinema prin Timisoara! Vino sambata, 23 ianuarie 2010, incepand cu ora 14:00, in Piata Unirii pentru a lua parte la inovatii in domeniul ecologiei urbane.

Vei putea face lucruri mici cu impact mare :

  • Vei invata cum sa  jonglezi ca un profesionist de la The Serious Road Trip
  • Vei realiza obiecte din materiale reciclabile de la ECO CLUB Timisoara pe care le poti folosi cu mandrie acasa si vei purta in stil eco insigna facuta cu Cloud Factory
  • Vei participa la diferite jocuri eco (de ECO Darts ai auzit?)
  • Vei decora o sacosa ECO din material textil dupa bunul plac, cu conditia sa o folosesti la cumparaturile zilnice
  • Vei afla ca exista si vei vorbi cu producatorii CRIES care iti pregatesc un cos  cu produse 100% bio pentru masa ta zilnica
  • Vei putea achizitiona obiecte handmade de la Cloud Factory si  de la Freecycle Timisoara
  • Vei putea fi unul dintre biciclistii care intampina dubita Cosymo la intrarea in orasul nostru
  • Vei putea urmari, de la ora 18:00, proiectii eco de film, oferite de CosyMo’s SOLAR CINEMA –singurul cinematograf mobil din Europa,  care calatoreste cu o dubita pe care sunt amplasate panouri solare si energia colectata este utilizata la proiectiile de film.

Acest eveniment este o inovatie in materie de ecologie urbana si este realizat cu sprijinul partenerilor nostri: Primaria Municipiului Timisoara, Directia Judeteana pentru Tineret, Librariile Carturesti, Centrul de resurse pentru initiative etice si sociale (CRIES), The Serious Road Trip, Cloud Factory, Freecycle Timisoara. Parteneri media: KissFM si 24 FUN. Parteneri online: tion.ro, timisoreni.ro, roportal.ro. Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la ecoclubtimisoara@yahoo.com si poti vizita site-ul ecotimisoara.ro.

Te asteptam cu drag sambata la o demonstratie de ecologie urbana!

Romina Faur
PR Specialist ECO CLUB Timisoara
www.ecotimisoara.ro

eco-club-timisoara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează