Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Oameni de Valoare pentru Constanta” lanseaza un concurs

0

flyer voci de valoare 50x70 cm

1. ORGANIZATORI
Asociația Clubul Isis, împreună cu Spitalul Privat Isis, beneficiind de susținerea Colegiului de Arte Regina Maria, organizează preselecțiile pentru participarea la Concursul ”Descoperă talentul din tine”, ce va avea loc în data de 6 martie 2016, în cadrul Galei ”Zece Oameni de Valoare pentru Constanța.
2. SCOPUL CONCURSULUI
Concursul de talente este deschis participanților cu vârste cuprinse între 11 și 25 de ani, având drept scop descoperirea unor noi talente aparținând secțiunilor: muzică, dans, teatru.
3. ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS
Înscrierile pentru concurs vor fi făcute pe baza unei solicitari trimise pe adresa contact@oamenidevaloare.ro.
Doritorii vor primi un formular pe care trebuie sa il completeze integral si sa il trimita organizatorilor pentru inregistrarea oficiala.
4. DESFĂȘURAREA PRESELECȚIILOR
Preselecțiile vor avea loc în data de 12 decembrie / ora 10:00/ locația Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta și în ianuarie la data de 16 ianuarie/ ora 10:00/ locația Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta
În funcție de secțiunea la care se înscriu, concurenții trebuie să prezinte:
a. Secțiune canto: negativ MP3 pe memory stick USB (vor fi acceptate doar piesele interpretate în limba română).
*Secțiunea canto include: canto clasic, muzică ușoară, jazz, muzică folclorică.
b. Secțiune instrumente muzicale: pian, vioară, instrumente de suflat, chitară, percuție, instrumente populare (acordeon, nai).
c. Secțiunea Dans
*Sectiunea dans cuprinde: (individual sau de grup) – dans clasic, contemporan, de caracter (dansul popoarelor, dans folcloric) si dans de societate.
d. Secțiunea Teatru
Timpul limită pentru fiecare concurent este de 3 minute. Calitatile vocal-interpretative și artistice, prezența scenică, dificultatea repertoriului, precum și originalitatea interpretării constituie criterii pe care organizatorii le considera de baza in vederea oferirii dreptului de participare in concurs.

5. JURIUL:
Juriu este alcătuit din personalitati, realizatori TV, personalitati culturale locale, profesori ce au competențe în jurizarea domeniilor mai sus menționate.
Juriul va fi alcătuit din 5 membrii și va avea un președinte delegat. In vederea asigurarii unei participari care sa ofere un grad ridicat de exigenta si competitivitate, in urma celor 2 preselectii vor fi alesi 5 dintre cei mai talentati inscrisi.
Desfasurarea concursului
Concursul se va desfășura în data de 6 martie 2016, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Ordinea intrării în concurs va fi stabilită prin tragere la sorți. Concurenții vor respecta precizarile organizatorilor cu privire la repetitiile programate și intrarea în concurs.

Pentru sectiunile la care sunt necesare materiale suplimentare (vestimentație, obiecte de decor etc), acestea vor fi procurate de către concurent.

Juriu concursului din 6 martie 2016 este alcătuit din publicul participant la Gala ”Zece Oameni de Valoare pentru Constanța”. La intrarea în sala de evenimente a Casei de Cultură a Sindicatelor fiecare spectator va primi un talon cu numele celor 5 finaliști. Spectatorii pot aprecia o singură dată, un singur concurent, din cei cinci finaliști prezenți în Gală. Astfel, fiecare talon va conține o singură opțiune, în caz contrar votul nu va fi validat.
Durata de vot este de 20 minute, pe parcursul derularii Galei în timpul decernarii premiilor de excelenta. La finalul acestora, echipa organizatorică va face centralizarea voturilor, urmând ca decernarea marelui premiu să aibă loc la finalul Galei Oameni de Valoare.
6. Marele premiu si distinctii
Participantilor li se vor acorda diplome de participare iar finalistul va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.