Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BRUM lansează TODAY – albumul de debut

0

TODAY conține 8 piese, înregistrate parțial la studioul DSPro din Timișoara alături de Lukinich Attila, de partea de mix și producție s-a ocupat Uțu Pascu iar de master, Alin Luculescu.

Lansarea oficială va fi în data de 25.04.2015, la ora 23:59, pe bandcampul BRUM (link în curând), unde se va putea asculta/downloada/cumpăra integral.

poza comunicat
TODAY va fi lansat și pe suport fizic, însă nu va fi sub forma tradiționalului disc/CD ci sub forma unui “post card cu magnet”. Vor fi printate 100 de postcarduri cu grafică artwork unicat, lucrând cu peste 30 de artiști grafici, atât din România cât și din străinătate. De la artiști consacrați până la copii dintr-o grădiniță din Timișoara, cele 100 grafici unicat cuprind mai multe ramuri artistice: grafică digitală, pictură, fotografie, grafică de șevalet, poezie și altele.
U-man si Made in TM au participat la realizarea acestui album iar designerul Lavinia Vereș s-a îngrijit de partea grafică.
Cum funcționează? Pe acest suport fizic se va găsi un link și un cod unic de download în format la alegere. Postcardurile se pot achiziționa în cadrul concertelor de lansare.
Primul concert de lansare va avea loc în Timișoara, la D’arc pe Mal, alături de echipa AnonimTM cu Dudu + MC Tina, Calibro 45 şi Bia. Următoarele concerte vor fi susținute în București la Question Mark, Brașov la Laborazon Maker Space și altele în curs de confirmare urmând ca la sfârșitul lui iunie să susțină un concert în cadrul deja renumitului festival Electric Castle din Cluj.
BRUM erte un trio experimental electro într-un mix de stiluri moderne cu bas si tobe live, chitare şi sinthuri agresive
sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spaţiale.
Cătălin Vaștagu, Anghel Mailat și Radu Pieloiu activează în formula actuală din anul 2012 iar proiectul a derivat din Brum Conspiracy si Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage şi din cadrul multor festivaluri şi cluburi din Europa. La sfârșitul anului 2014, cei trei muzicieni au fost nominalizați la categoria „Best Electro”, la prima ediție a Premiilor Revistei Sunete.
Pentru mai multe detalii despre TODAY și următoarele concerte BRUM, puteți urmări următoarele site-uri:

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.