Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Branduri 100% romanesti la Bazar BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL

0

Jaya the Cat, Subcarpati, Alexandrina, Boogie Belgique, URMA, BaBa ZuLa, COMA, Maria Raducanu @BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL editia I, 22 – 24 august 2014,  Parcul Herastrau,

***intrare libera***

BAZARUL, una dintre principalele zone de interes din cadrul BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL (22 – 24 august, Herăstrău), va fi locul unde publicul se va putea bucura de o gama variata de produse si accesorii ce poarta semnatura unor branduri romanesti aflate in plina ascensiune pe piata, precum Lana Balana, Fuyor, Allkimik, Ma port romaneste, Utopic Art si Denimusic.

Reamintim ca Festivalul international de muzica BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL isi deschide portile in perioada 22 – 24 august, in Parcul Herastrau – zona Roaba de Cultura, pentru trei zile efervescente de muzica si distractie, aducand pe scena artisti si trupe consacrate din Romania si din strainatate, precum Jaya the Cat, Subcarpati, Boogie Belgique, Alexandrina, URMA, DJ Ravin & Theodosii Spassov, COMA, BaBa ZuLa, E.M.I.L., Maria Raducanu si multi, multi altii.

afis Green Sounds

BAZAR  BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL editia I

Lana Balana

Lana este o tanara creatoare din Romania care confectioneaza imbracaminte suprarealista inspirata din doua elemente contrastante: tehnologia moderna si motivele traditionale. Piesele sale pot fi gasite, mai degraba, intr-o galerie de arta sau intr-un muzeu, decat intr-un magazin comercial. Stilul inovativ al Lanei imbina uluitorul si absurdul in experimentele sale cu imprimeuri traditionale pixelate si camuflaj. Cu 8 colectii distincte la activ, Lana a reusit ca munca ei sa fie remarcata in competitii precum Puma Creativity Award (2012) si Young Creative Chevrolet Award – Romania (2012, 2013).

Fuyor

Fuyor este un brand proaspat definit, nascut din dorinta de a impleti armonios elemente de design vestimentar cu istoria si traditia romaneasca. Simbolul identitatii este reprezentat de fuior, un instrument de tors lana, canepa sau in, folosit inca din cele mai vechi timpuri romanesti. Prin insasi simbolistica de brand, Fuyor revitalizeaza valorile si elementele de tara care s-au pierdut o data cu timpul.

Tricoul Fuyor este diferit deoarece desenul lui este realizat de romani talentati avand ca inspiratie frumusetile tarii. Se evidentiaza prin materiale de calitate si finisaje impecabile, iar ineditul apare o data cu ambalajul deosebit: tricoul este livrat intr-un borcan, alaturi de un mic fuior de lemn.

Allkimik

Allkimik este un atelier de fotografie clasica aparut ca raspuns la ubicuitatea imaginii digitale si caderea in desuetudine a ideii de fotografie ca obiect. Atelierul propune o alternativa la avalansa de pixeli generata de democratizarea mediului, prin promovarea tehnicilor traditionale, alternative de realizare de imagini fotografice.

Allkimik propune servicii de imprimare analog, alb/negru sau cibachrome, guma arabica tricolora, cyanotipuri, stereograme, calotipii, precum și alte tehnici alternative de imprimare.
Vedeta atelierului o reprezinta, insa, procesul de ambrotipie, care, desi popular intre anii 1850 si 1890, a fost abandonat total pentru aproape 100 de ani. Acesta presupune pregatirea placii fotosensibile chiar inaintea expunerii acesteia intr-o camera cu burduf specifica secolului XIX. Tot procesul, la care participa si subiectul, este un mic spectacol vizual si olfactiv greu de uitat.

,,Ma port romaneste”

Dorinta de a introduce motive traditionale in creatiile vestimentare contemporane si utilizarea tehnicii handmade confera autenicitate si originalitate magazinului ,,Ma port romaneste”. Atat adeptii fenomenului handmade, cat si cei care doresc sa procure un obiect specific romanesc pot gasi aici ii, costume populare, produse de artizanat, ceramica de Horezu, podoabe autentice romanesti.

Utopic Art

La Utopic Art povestile se transforma in accesorii si escapade artistice. Stilul exuberant, dar si sensibil, apropie culori puternice pentru un look charismatic. Valoarea bijuteriilor de autor este data de modelele deosebite si unice abordate, precum si de posibilitatea personalizarii acestora dupa stilul si personalitatea fiecaruia.

Denimusic

O echipa de profesionisti pasionati de muzica de calitate, din toate genurile: blues, jazz, rock’n’roll, clasica, rock, country, muzica romaneasca traditională si usoara formeaza Denimusic. Tinta lor este de a le oferi ocazia, in special tinerilor si in general publicului, de a cunoaste si de a invata sa aprecieze muzica – arta sunetului.

Event FB – www.fb.com/events/433476896790197/

Eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival cu intrare libera, ce nu se rezuma doar la concertelele live sustinute de trupe si artisti importanti ai momentului, ci transforma Parcul Herastrau intr-un spațiu alternativ de relaxare si entertainment, reunind activitati recreative, creatori de produse autohtone si un spatiu culinar diversificat.

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteti gasi pe pagina de Facebook www.fb.com/bucharestgreensoundsfestival sau pe site-ul www.creart.ro

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.