Botticelli si interpretarea ezoterica a „Primaverii”

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita la prelegerea filosofica: Botticelli si interpretarea ezoterica a „Primaverii”

“Pictura este o poezie care se vede in loc de a se simti…” Leonardo da Vinci

Ce taine ascund minunatele picturi ale lui Botticelli? Cum se pot exprima in imagini sensibile invataturi clasice despre Om, Natura, Univers, Suflet? Botticelli a descoperit aceasta arta minunata si a aplicat-o in mai multe reprezentari alegorice.

Va invitam sambata, in data de 16 aprilie, orele 18.30 la o prezentare despre Botticelli si despre esoterica lui “Primavara”, precum si despre simboluri si concepte mereu valabile: dragoste, puritate, renasterea.

Sambata, 16 aprilie 2011, ora 18.30 la sediul Noua Acropola din str. Lucian Blaga, nr. 4

Prezinta Simona Turcanu

Asociatia culturala Noua Acropola

na-timisoara@noua-acropola.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează