BookLand transformă Resita într-un adevărat centru cultural

0

Caravana BookLand își continuă traseul și ajunge la Reșița, în Centrul Comercial Victoria, în perioada 15 -20 mai. De marți până duminică, în intervalul 9:00 – 20:00, reșițenii sunt așteptați la cea mai distractivă întâlnire culturală, cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România. BookLand nu vine cu mâna goală, ci cu multe oferte, tombole și promoții, la peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

 

“Se spune despre cărti că sunt ‹cărăusii civilizatiei›. Cred cu tărie că fără acestea am fi mai săraci, din punct de vedere spiritual. Sperând că împreună vom lăsa o amprentă asupra cetătenilor din Resita, societatea comercială CODA SERV S.R.L a fost deosebit de bucuroasă să se alăture Caravanei BookLand în misiunea sa de a aduce cultura aproape de oameni. Dorim să le oferim resitenilor, atunci când vin în Centrul Comercial Victoria, nu doar bunuri materiale, ci si putină hrană spirituală, de care au la fel de multă nevoie. Asteptăm cu nerăbdare începerea târgului si le multumim organizatorilor BookLand că au adăugat si Resita în traseul lor national!” ne-a spus Viorel Deca, managerul Centrului Comercial Victoria.

Alături de literatură, BookLand promovează arta în toate formele ei! Astfel, pictorii reșițeni Cristea Mircioane și Petru Comisarschi îsi vor expune lucrările în cadrul BookLand, pe toată durata caravanei.

Îi așteptăm și pe tineri la BookLand să vină să ne bucure cu talentul lor. Miercuri, 16 mai, de la ora 17.30, dl. profesor Eduard Aelenei, de la Liceul de Artă „Sabin Pauta” din Reșița, va susține un moment de muzică clasică, alături de elevii săi. Iar copiii de la secția de pictură a Palatului Copiilor din Reșița, împreună cu d-na profesoară Dorina Bobeică, vor participa la osesiune de pictură, joi, 17 mai, de la ora 17.30.

„Fiecare oras este o nouă provocare pentru echipa BookLand. Oriunde ne ducem încercăm să le insuflăm oamenilor dragostea de carte, dar si pasiunea pentru cultură si frumos. Asteptăm cu nerăbdare să cunoastem publicul resitean si promitem că nimeni nu va fi dezamăgit de experienta BookLand!” declară Mihaela Petrovan, inițiatorul proiectului BookLand

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Te asteptăm cu drag să-ti iei portia de cultură! Povestea continuă.

 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeași umbrelă, BookLand integrează și librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.