BookLand transformă Resita într-un adevărat centru cultural

0

Caravana BookLand își continuă traseul și ajunge la Reșița, în Centrul Comercial Victoria, în perioada 15 -20 mai. De marți până duminică, în intervalul 9:00 – 20:00, reșițenii sunt așteptați la cea mai distractivă întâlnire culturală, cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România. BookLand nu vine cu mâna goală, ci cu multe oferte, tombole și promoții, la peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

 

“Se spune despre cărti că sunt ‹cărăusii civilizatiei›. Cred cu tărie că fără acestea am fi mai săraci, din punct de vedere spiritual. Sperând că împreună vom lăsa o amprentă asupra cetătenilor din Resita, societatea comercială CODA SERV S.R.L a fost deosebit de bucuroasă să se alăture Caravanei BookLand în misiunea sa de a aduce cultura aproape de oameni. Dorim să le oferim resitenilor, atunci când vin în Centrul Comercial Victoria, nu doar bunuri materiale, ci si putină hrană spirituală, de care au la fel de multă nevoie. Asteptăm cu nerăbdare începerea târgului si le multumim organizatorilor BookLand că au adăugat si Resita în traseul lor national!” ne-a spus Viorel Deca, managerul Centrului Comercial Victoria.

Alături de literatură, BookLand promovează arta în toate formele ei! Astfel, pictorii reșițeni Cristea Mircioane și Petru Comisarschi îsi vor expune lucrările în cadrul BookLand, pe toată durata caravanei.

Îi așteptăm și pe tineri la BookLand să vină să ne bucure cu talentul lor. Miercuri, 16 mai, de la ora 17.30, dl. profesor Eduard Aelenei, de la Liceul de Artă „Sabin Pauta” din Reșița, va susține un moment de muzică clasică, alături de elevii săi. Iar copiii de la secția de pictură a Palatului Copiilor din Reșița, împreună cu d-na profesoară Dorina Bobeică, vor participa la osesiune de pictură, joi, 17 mai, de la ora 17.30.

„Fiecare oras este o nouă provocare pentru echipa BookLand. Oriunde ne ducem încercăm să le insuflăm oamenilor dragostea de carte, dar si pasiunea pentru cultură si frumos. Asteptăm cu nerăbdare să cunoastem publicul resitean si promitem că nimeni nu va fi dezamăgit de experienta BookLand!” declară Mihaela Petrovan, inițiatorul proiectului BookLand

“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheamă, ci îi urmează!”

Te asteptăm cu drag să-ti iei portia de cultură! Povestea continuă.

 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeași umbrelă, BookLand integrează și librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează