Biodiversitatea la Timișoara

0

Institutul francez din Timişoara, prin Centrul său de Resurse pentru Educaţia Ecologică (www.creecotim.org) va prezenta expoziţia „Biodiversitatea este viaţa între 15-29 februarie 2012 la Timişoara.

Prin intermediul celor 19 panouri bine ilustrate, expoziţia invită publicul să cunoască definiţia diversităţii biologice, utilitatea sa şi cauzele care stau  la baza degradării sale.

Expoziţia Biodiversitatea este viaţa, viaţa noastră pune accentul pe rolurile esenţiale ale biodiversităţii pentru bunăstarea oamenilor şi menţinerea vieţii pe Pământ. În faţa ritmului alarmant al degradării diversităţii biologice, expoziţia sensibilizează publicul larg cu privire la urgenţa vitală a conservării sale, scrie evive.ro

 

Sursa și mai multe informații evive.ro

ACCES GRATUIT

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează