AZI la Baia Mare regal de canto classic @ Caravana BookLand

0

AZI joi, 28 martie, de la ora 18.00 Caravana BookLand va asteapta la un eveniment de exceptie, un regal de canto classic, in interpretarea elevilor de la Liceul de arte Baia Mare.

Acest eveniment artistic va fi prezentat si coordonat de d-na profesoara Ioana Lazar.

Elevii Erdei Gabriela, Sabados Roxana, Asimionesei Octavian, Rosca Emanuel, Boltya Jessica, Sandor Giulia si Tureanu

Cristina vor incanta asistenta cu fragmente din arii celebre: aria Leporello din opera Don Giovanni de Mozart, aria lui Papagena din opera Flautul fermecat sau aria Azucenei din opera Trubadurul de Giuseppe Verdi.

Ai cu ce te lauda? Vino si tu in Caravana BookLand!

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

2013-03-15 18.52.56

Vrei sa te implicit mai mult?
Invita-ti prietenii la eveniment: www.facebook.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează