Autism şi Film, 22-23 iunie, Timişoara

0

Fundaţia „Pentru Voi” din Timişoara are plăcerea de a vă invita să participaţi la „Autism Film Fest” – primul festival de film pe tema autismului din România, care va avea loc în 22 şi 23 iunie la Timişoara. Cu siguranţă este un eveniment inedit, un eveniment care aduce în atenţia publicului filmul şi problematica persoanelor cu autism. Citeşte mai jos despre acest eveniment şi megi la film – dacă eşti în Timişoara azi şi mâine!

autism-film-festival„Este o premieră absolută pentru România şi sperăm ca prin film să reuşim să apropiem mai mult timişorenii de problematica persoanelor cu autism. Cele 4 filme ale festivalului surprind poveştile de viaţă ale unor persoane cu autism, cu bune şi rele, dragoste şi ură, acceptare şi segregare… Evenimentul este organizat în cadrul campaniei de antistigmatizare pe tema autismului organizată prin proiectul “Autismul nu dispare la 18 ani!”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul PHARE 2006 – Sănătate mentală. Anul acesta vom proiecta 4 filme internaţionale având ca subiect poveşti de viaţă care au în prim plan persoane cu autism.”
Luni, 22 iunie – UPT, Facultatea de Construcţii Sala CA1, parter
18.00 Deschidere festival
18.30 Elle S’appelle Sabine
20.30 Mozart and the Whale
Marţi, 23 iunie – UVT, Aula Magna
18.00 The Black Balloon
20.00 The Snow Cake
Mai multe informaţii pe site-ul oficial al organizatorilor pentruvoi.ro

Mai jos este şi o hartă a locaţiilor de desfăşurare a evenimentului.

harta-locatii

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează