Autism Film Fest / Timisoara 19-21 aprilie

0

A doua editie a Autism Film Fest va avea loc in perioada 19-21 aprilie, in trei din cele mai mari licee din Timisoara: Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, Colegiul National C.D. Loga, Colegiul National Banatean.

Festivalul se va desfasura dupa cum urmeaza:

Luni, 19 aprilie – Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara
11.00 – 13.00, Sala Festiva / Prajitura de zapada (Snow Cake)
Marti, 20 aprilie – Colegiul National C.D. Loga Timisoara
12.00 – 14.00, Sala Festiva / Mozzart si balena (Mozzart and the Whale)
Miercuri, 21 aprilie – Colegiul National Banatean
11.00 – 13.00, Sala Festiva / Balonul Negru (The Black Balloon)

La finalul proiectiei filmelor, se va organiza un scurt concurs de cunostinte generale pe tema autismului, avand ca premii tricouri si produse promotionale „Pentru Voi”.

via lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează