Atlantida. Istorie sau mit?

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la prelegerea filosofica:
Atlantida. Istorie sau mit?

Cat cunoastem si cat din ceea ce se cunoaste acceptam cu privire la continentele disparute, la civilizatii create de om cu mii si sute de mii de ani in urma? Platon ne transmite un mit pe care la randul sau l-a primit, alaturi de multe alte invataturi, de la inteleptii greci si egipteni si in care se istorisesc lucruri minunate despre o civilizatie disparuta. Oamenii de stiinta nu au ramas surzi la cuvintele pline de intelepciune ale lui Platon si au pornit in cucerirea trecutului.

Cat de mult ne putem deschide mintea si inima, eliberandu-le de prejudecati? Cat ne putem permite sa gandim si sa nu fim ganditi? Aceasta conferinta este o invitatie pentru cei care sunt indragostiti de adevar si il cauta atat in stiinta actuala, cat si in intelepciunea trecutului.

Joi – 30 septembrie 2010, la ora 19.30, la sediul asociatiei Noua Acropola din str. Lucian Blaga, nr. 4, Timisoara.
Prezinta: Andreea Neacsu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează