Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelierul de împletituri din papură din Mahmudia, aplaudat la scenă deschisă

0

Atelierul de împletituri din papură de la Mahmudia a fost vedeta primei zile a evenimentului anual organizat de Apa Nova/Veolia Apa în Delta Dunării. Atelierul este o inițiativă a Asociației Salvați Dunărea și Delta realizată cu sprijinul Primăriei Mahmudia. Animați de sloganul “Faceți ceva care să dureze”, în data de 14 iunie 2012, participanții la eveniment au vizitat atelierul, au făcut cunoștință cu împletitoarele și s-au bucurat de folclor deltaic autentic.

Având ca obiectiv comun promovarea dezvoltării durabile în Delta Dunării, Asociația Salvați Dunarea și Delta (SDD) și Apa Nova au încheiat un parteneriat pentru sprijinirea activității Atelierului de împletituri din papură de la Mahmudia, județul Tulcea. Parteneriatul are în vedere revigorarea meșteșugului tradițional al împletiturilor din papură ca soluție de dezvoltare a acestei comunități din Delta Dunării.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.