Ateliere de creatie la Carturesti Timisoara / 21 aprile 2010

1

„Degustare” de ateliere de creatie

Miercuri, 21 aprilie ai program la Carturesti la Iulius Mall in Timisoara! De la ora 19, are loc un eveniment inedit si anume degustarea de ateliere de creatie Epic Concept.

Baudelaire spunea ca “cine stie sa deguste un vin bun, stie sa soarba din el picaturi de geniu”. Incercand sa facem o analogie, noi spunem ca cine stie sa deguste un atelier bun, se inscrie la atelierele de creatie Epic Concept.Pe principiul “nu decide ce cumperi pana nu ai gustat vinul” va invitam sa consultati lista noastra de ateliere si sa veniti la Carturesti sa le degustati.
Cu ce va puteti delecta la capitolul ateliere: pictura, fotografie, handmade, mediere culturala si creativitate literara.

Avantajele degustarii:

* Veti lua contact direct cu mai multe variante de ateliere, si poteti sa alegi varianta cea mai buna pentru voi;
* Veti primi cele mai bune sfaturi de la specialistii nostri;
* Va veti face o idée si mai clara despre conceptul atelierelor, participand la un mini demo.

Pe partea de socializare, veti avea ocazia sa va delectati cu: Cristi Tzecu, Claudiu T. Ariesan, Dan Ungureanu si Veronica Borontea. Ei sunt specialistii nostri in degustare. Informatii despre ei gasiti vizitand pe site-ul www.epicconcept.ro, profilele lor.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe site-ul epicconcept.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.