Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ateliere de creatie la Carturesti Timisoara / 21 aprile 2010

1

„Degustare” de ateliere de creatie

Miercuri, 21 aprilie ai program la Carturesti la Iulius Mall in Timisoara! De la ora 19, are loc un eveniment inedit si anume degustarea de ateliere de creatie Epic Concept.

Baudelaire spunea ca “cine stie sa deguste un vin bun, stie sa soarba din el picaturi de geniu”. Incercand sa facem o analogie, noi spunem ca cine stie sa deguste un atelier bun, se inscrie la atelierele de creatie Epic Concept.Pe principiul “nu decide ce cumperi pana nu ai gustat vinul” va invitam sa consultati lista noastra de ateliere si sa veniti la Carturesti sa le degustati.
Cu ce va puteti delecta la capitolul ateliere: pictura, fotografie, handmade, mediere culturala si creativitate literara.

Avantajele degustarii:

* Veti lua contact direct cu mai multe variante de ateliere, si poteti sa alegi varianta cea mai buna pentru voi;
* Veti primi cele mai bune sfaturi de la specialistii nostri;
* Va veti face o idée si mai clara despre conceptul atelierelor, participand la un mini demo.

Pe partea de socializare, veti avea ocazia sa va delectati cu: Cristi Tzecu, Claudiu T. Ariesan, Dan Ungureanu si Veronica Borontea. Ei sunt specialistii nostri in degustare. Informatii despre ei gasiti vizitand pe site-ul www.epicconcept.ro, profilele lor.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe site-ul epicconcept.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.