Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de bețe de Moș Nicolae la Timișoara:)

0

Atelier de bețe de Moș Nicolae

– cu incubator107 timișoara, în Cărturești (Mercy)-

Ne pregătim de sărbători și de împărțit daruri, mai exact, de împărțit bețe de Moș Nicolae. Și pentru că avem cu toții imaginație și poate ceva mai mult timp și dispoziție veselă zilele astea, incubator107 timișoara propune atelierul „Bețe de moș cu nas roș” pe 4 decembrie, de la ora 18, în Cărturești (str. Mercy, Unirii).

Atelierul își propune să sară moșului în ajutor și să creeze cele mai frumoase nuielușe pentru „cei mai răi dintre noi”. În cadrul atelierului se vor realiza nuielușe decorate și se va lucra cu o mulțime de materiale. Moșul nu este pretențios așa că dacă aveți pe acasă mărgele, nasturi, resturi de material textil, reviste, sau orice altă năzbâtie nu ezitați să le aduceți, bineînțeles alături de multă voie bună și chef de lucru. Materiale de tot felul vă vor aștepta oricum pregătite. Bețele create sunt ale voastre, gata de făcut cadou sau de păstrat ca amintire. Meșterul acestui atelier, pasionat și bucuros de ocazii de a manufactura minunății: Cristina Martins Garcia.

Cum incubatorul, ca proiect, funcționează pe bază de volutariat și donații, acest atelier se întinde pe 15 lei și ca durată pe 3 ore. Pentru a participa, vă puteți înscrie ușor pe site: www.timisoara.incubator107.com (alegeți din coloana din stânga atelierul „Bețele de moș cu nas roș” și apoi vă înscrieți).

Sunteți așteptați la meșterit, indiferent de vârstă și îndemânare.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.