Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Artă pentru Viața Alexandrei Sfîrlogea

0

Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației (ASPSE) impreună cu Trupa de Teatru AS a liceului “Gh. Lazăr” din București și ArCub vă invită luni, 9 februarie, de la ora 19:00 la spectacolul “Artă pentru Viață” unde puteți susține alături de noi cauza Alexandrei Sfîrlogea, profesoară de la liceul “Grigore Moisil” din București, diagnosticată cu cancer osos.

Evenimentul se va desfașura la Sala ArCub și va consta într-o reprezentație a Trupei de Teatru AS (Piesa “Almost, Maine”) și o suită de momente artistice ale elevilor din liceul Grigore Moisil (dans sportiv, muzică, streetdance), și nu numai. Intrarea în sală se face de la 18:45, iar intrarea costă 10 lei.

Poster

Obiectivul spectacolului este strângerea rapidă de fonduri pentru Alexandra Sfîrlogea, care de-a lungul timpului a îndrumat generații întregi de elevi, le-a deschis noi orizonturi și a fost alături de ei la nevoie. Ea suferă de cancer osos in metastază, iar singura ei șansă de supraviețuire este o operație costisitoare efectuată la Viena. Intervenția chirurgicală trebuie facută in cel mai scurt timp, astfel, Alexandra are nevoie să strângă 55.983 € până pe 11 februarie.

Această acțiune caritabilă iși propune să o ajute pe Alexandra să treacă cu bine de un moment de cumpănă din viața ei. De asemenea, se pot face donații suplimentare înainte și după spectacol:

LEI: RO11BRMA0999100068254434

EUR:RO11BRMA0999100068254628

USD:RO11BRMA0999100068255016

SFÎRLOGEA MARIA ALEXANDRA – CNP: 2690529463066

BANCA ROM NEASCĂ COD SWIFT: BRMAROBUXXX

Pentru mai multe detalii despre acest caz puteți găsi accesând link-urile următoare:

Blog: https://campaniajutasitu.wordpress.com/

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ImpreunapentruAlexandraSfirlogea/timeline

Link event: http://goo.gl/QYk9Oz

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.