Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ARTA DE A FI SANATOS / 23-24 NOIEMBRIE

0

 

Asociatia Culturala Noua Acropola va propune un curs despre cum sa va mentineti sanatatea.

Sanatatea reprezinta o stare de echilibru si de armonie care se construieste si se intretine permanent. Fiecare om isi mentine sau isi pune in pericol sanatatea ca o consecinta a comportamentului sau stilului de viata pe care il adopta.

Cursul, sustinut de dr. Alexandru Paunescu si dr. Anca Paunescu din Bucuresti, ofera in acest sens o serie de recomandari practice pentru a preveni imbolnavirile si pentru a trai sanatos. Este structurat in acord cu nivelurile alcatuirii interioare a fiintei umane, prezentand principii teoretice si masuri practice pentru buna functionare a fiecarei parti: corpul fizic si vitalitatea sa, viata psiho-emotionala si mentala.

 Temele abordate:
· Tema I: Ce este sanatatea? Constitutia fiintei umane. Cauzele bolilor. Stilul de viata sanatos.
· Tema II: Reguli privind sanatatea corpului fizic.
· Tema III: Recomandari pentru emotii ce ne ofera sanatate.
· Tema IV: Rolul mintii in echilibrul interior si mentinerea sanatatii

Cursul se va desfasura sambata, 23.11.2013 (C1: ora 10.00 si C2: ora 16.00) si duminica, 24.11.2013, (C1: ora 10.00 si C2: ora 15.00).
Cursul presupune o taxa de participare de 400 lei (300,00 lei pentru elevi si studenti).
Cursul este sustinut de echipa de medici din cadrul Organizatiei Noua Acropola.
Sunt disponibile 20 de locuri.
Informatii si inscrieri la telefon: 0744635490

Informatii si inscrieri:
Telefon: 0744 635 490
Email: 
Curs_sanatate_1_TM

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.