ARTA DE A FI SANATOS / 23-24 NOIEMBRIE

0

 

Asociatia Culturala Noua Acropola va propune un curs despre cum sa va mentineti sanatatea.

Sanatatea reprezinta o stare de echilibru si de armonie care se construieste si se intretine permanent. Fiecare om isi mentine sau isi pune in pericol sanatatea ca o consecinta a comportamentului sau stilului de viata pe care il adopta.

Cursul, sustinut de dr. Alexandru Paunescu si dr. Anca Paunescu din Bucuresti, ofera in acest sens o serie de recomandari practice pentru a preveni imbolnavirile si pentru a trai sanatos. Este structurat in acord cu nivelurile alcatuirii interioare a fiintei umane, prezentand principii teoretice si masuri practice pentru buna functionare a fiecarei parti: corpul fizic si vitalitatea sa, viata psiho-emotionala si mentala.

 Temele abordate:
· Tema I: Ce este sanatatea? Constitutia fiintei umane. Cauzele bolilor. Stilul de viata sanatos.
· Tema II: Reguli privind sanatatea corpului fizic.
· Tema III: Recomandari pentru emotii ce ne ofera sanatate.
· Tema IV: Rolul mintii in echilibrul interior si mentinerea sanatatii

Cursul se va desfasura sambata, 23.11.2013 (C1: ora 10.00 si C2: ora 16.00) si duminica, 24.11.2013, (C1: ora 10.00 si C2: ora 15.00).
Cursul presupune o taxa de participare de 400 lei (300,00 lei pentru elevi si studenti).
Cursul este sustinut de echipa de medici din cadrul Organizatiei Noua Acropola.
Sunt disponibile 20 de locuri.
Informatii si inscrieri la telefon: 0744635490

Informatii si inscrieri:
Telefon: 0744 635 490
Email: 
Curs_sanatate_1_TM

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează