Arta comunicarii. Construirea retorului / Timisoara 09 februarie 2010

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la prelegerea filosofica cu tema: Arta comunicarii. Construirea retorului.

Valorile stravechi ale omenirii au ajuns pana la noi prin arta comunicarii. Ea este cea care ajuta profunzime trecutului sa calatoreasca de-a lungul timpului pana la noi si chiar mai departe, pana la urmasii nostri, oferind permanent decantarea experientei milioanelor de fiinte umane, de-a lungul secolelor.

De aceea, oratorul e cel ce transmite experienta unei vieti inchinate si ghidate de principiul integritatii. Talentul sau in mestesugul vorbelor este sustinut de calitati umane castigate prin efort propriu si confruntare cu probe speciale scoase in calea sa de indrumatorii, pe care societatile clasice ii numeau Maestri.

Care sunt calitatile ce formeaza un retor si care era rolul sau in societatile antice? Cum poate influenta comunicarea crearea unor personalitati puternice interior si a unor societati armonioase? Mai stim astazi sa comunicam corect? Va invitam sa ne impartasiti propriile experiente in ale comunicarii si sa cautam impreuna metode mai eficiente pentru a realiza frumoasele comunicari intre logosuri (dia-logos).

Evenimentul are loc in data de 09 februarie 2010, la ora 19.00 la sediul asociatiei din Timisoara, str. Lucian Blaga, nr. 4. etajul 2. Prezinta: Alis Brebu.

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează