Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arta comunicarii. Construirea retorului / Timisoara 09 februarie 2010

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la prelegerea filosofica cu tema: Arta comunicarii. Construirea retorului.

Valorile stravechi ale omenirii au ajuns pana la noi prin arta comunicarii. Ea este cea care ajuta profunzime trecutului sa calatoreasca de-a lungul timpului pana la noi si chiar mai departe, pana la urmasii nostri, oferind permanent decantarea experientei milioanelor de fiinte umane, de-a lungul secolelor.

De aceea, oratorul e cel ce transmite experienta unei vieti inchinate si ghidate de principiul integritatii. Talentul sau in mestesugul vorbelor este sustinut de calitati umane castigate prin efort propriu si confruntare cu probe speciale scoase in calea sa de indrumatorii, pe care societatile clasice ii numeau Maestri.

Care sunt calitatile ce formeaza un retor si care era rolul sau in societatile antice? Cum poate influenta comunicarea crearea unor personalitati puternice interior si a unor societati armonioase? Mai stim astazi sa comunicam corect? Va invitam sa ne impartasiti propriile experiente in ale comunicarii si sa cautam impreuna metode mai eficiente pentru a realiza frumoasele comunicari intre logosuri (dia-logos).

Evenimentul are loc in data de 09 februarie 2010, la ora 19.00 la sediul asociatiei din Timisoara, str. Lucian Blaga, nr. 4. etajul 2. Prezinta: Alis Brebu.

(foto Florin Ghinda, 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.