Arhetipul Doamnei și al Cavalerului @ Noua Acropola Timisoara

0
Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 10 noiembrie, ora 18:30, la o prezentare in cadrul careia sa descoperiti Arhetipul Doamnei si al Cavalerului.
Conferentiar: Monica Varga
Locatie: Atelierul de Urbanism, str. Alba Iulia nr. 2 (langa Opera)
 


„Unde sunt barbatul si femeia care inainte de a cere isi ofera totul unul celuilalt? Unde sunt cei care stiu sa ierte, sa astepte, sa aiba incredere, sa ajute, sa inteleaga, sa priveasca dincolo de niste corpuri sortite imbatranirii? Unde este glorioasa certitudine de a fi intalnit fiinta care ne lipsea pentru a completa calatoria noastra prin lume?” (Eroul cotidian- Delia Steinberg Guzman) 

Traim intr-un timp in care modelele trebuie cautate mai in profunzime si nu la suprafata. Existenta modelelor nu ne limiteaza experientele si nici libertatea, ci le lumineaza; modelele ne invata sa valorificam fiecare situatie de viata. Cel care nu se ghideaza dupa arhetipuri, care nu soarbe din tezaurul de intelepciune al umanitatii, este ca un om ce rataceste in desert, fara harta, fara apa, fara speranta.

Va invitam sa redescoperiti in traditia filosofica idealurile Doamnei si al Cavalerului, al Iubirii si al Convietuirii, adica harta care ar trebui sa ne ghideze pentru a trece prin locuri frumoase si interesante si care sa ne arate directia si apa vie care ar trebui sa ne ude sufletele si sa le umple cu entuziasm si prospetime.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează