Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Arhetipul Doamnei și al Cavalerului @ Noua Acropola Timisoara

0
Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 10 noiembrie, ora 18:30, la o prezentare in cadrul careia sa descoperiti Arhetipul Doamnei si al Cavalerului.
Conferentiar: Monica Varga
Locatie: Atelierul de Urbanism, str. Alba Iulia nr. 2 (langa Opera)
 


„Unde sunt barbatul si femeia care inainte de a cere isi ofera totul unul celuilalt? Unde sunt cei care stiu sa ierte, sa astepte, sa aiba incredere, sa ajute, sa inteleaga, sa priveasca dincolo de niste corpuri sortite imbatranirii? Unde este glorioasa certitudine de a fi intalnit fiinta care ne lipsea pentru a completa calatoria noastra prin lume?” (Eroul cotidian- Delia Steinberg Guzman) 

Traim intr-un timp in care modelele trebuie cautate mai in profunzime si nu la suprafata. Existenta modelelor nu ne limiteaza experientele si nici libertatea, ci le lumineaza; modelele ne invata sa valorificam fiecare situatie de viata. Cel care nu se ghideaza dupa arhetipuri, care nu soarbe din tezaurul de intelepciune al umanitatii, este ca un om ce rataceste in desert, fara harta, fara apa, fara speranta.

Va invitam sa redescoperiti in traditia filosofica idealurile Doamnei si al Cavalerului, al Iubirii si al Convietuirii, adica harta care ar trebui sa ne ghideze pentru a trece prin locuri frumoase si interesante si care sa ne arate directia si apa vie care ar trebui sa ne ude sufletele si sa le umple cu entuziasm si prospetime.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.