Anivertango 90 Astor Piazzolla, cadou de Ziua Femeii pentru timisorence

0

În data de 8 martie 2011, cu începere de la ora 19, Sala de Consiliu din corpul anexă la Palatul Administrativ din Timişoara va găzdui concertul Anivertango 90 Astor Piazzolla.

Concertul este dedicat compozitorului argentinian Astor Piazzolla, care în 11 martie ar fi împlinit 90 de ani, şi care a revoluţionat muzica de tango, creând un stil propriu, pe care l-a denumit Nuevo Tango. Concertul va fi susţinut de „Nuevo Tango Quintet”, care reuneşte 5 muzicieni timişoreni deosebiţi: Roxana-Yvonne Coşereanu (pian), Sascha Bota (vioară), Ionuţ Dorobanţu (chitară), Alin Stoianovici (acordeon) şi Johnny Bota (contrabas).

Intrarea este liberă.

Sursa: aici. Foto: aici.

PS: Multumim Codruta pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează