Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Animații, scurt-metraje și film la Muze Intergenerații

0

Festivalul Muze Intergenerații va avea începând cu acest an o secțiune dedicată filmului european, oferită de Asociația Pelicula Culturală. Și de această dată proiecțiile de film vor avea loc într-un spațiu mai puțin accesibil publicului larg, respectiv în Castelul fermecat, care își va deschide porțile special pentru această ocazie.

Vineri, 29 august, începând cu ora 20.00 va fi proiectat filmul “Cireșii înfloriți”, în regia lui Doris Dörrie, oferit de Clorofilm.

afis Muze

Trudi află că soțul ei, Rudi, este bolnav și că nu mai are mult de trăit. Ea decide sa nu îi spună acest lucru și crede că ar fi cel mai bine să încerce să îi facă ultimele luni cât mai plăcute. În timpul unei vacanțe, însă, Trudi moare subit, iar Rudi rămâne singur. În scurt timp, Rudi află că soția sa avea o pasiune deosebită pentru Japonia și că toată viața ei și-a dorit să trăiască acolo. Impresionat de verva cu care Trudi strânsese atât de multe informații și imagini despre cultura japoneză, el decide să viziteze țara nipona. Acolo, Rudi își găsește un nou scop care îi va schimba cursul vieții.

Sâmbătă, 30 august, de la ora 15.00 vor fi proiectate 4 animații pentru copii iar de la ora 16.00 3 scurt-metraje cu și despre adolescenți, ambele momente fiind oferite de Ambasada Suediei în România.

Festivalul Muze Intergenerații, organizat de aRtelier de idei, se va derula în intervalul 29 – 31 august în Parcul Copiilor “Ion Creangă” și va aduce muuulte activități frumoase și creative: pictură, desen, modelaj, concursuri de sport și desen, seară de lectură, expoziții, muzică, teatru, film, dans, sport, zumba, relaxare.

Pe durata evenimentului va exista un punct de colectare rechizite ce vor fi donate Organizației “Salvați Copiii” Timiș.

Întregul program al festivalului poate fi accesat pe: https://muzeintergeneratii.wordpress.com/

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.