Ai aflat de promoția early bird la cursurile din octombrie de la Fundația Calea Victoriei?

0

Toamna anunță surprize de la Fundația Calea Victoriei, iar în următoarele zile te poţi bucura de ele aplicând promoţia early bird de octombrie cu reducerea de 20%.

Aruncă o privire şi alege dintre atelierele care se vor desfăşura fizic sau online despre spiritualitate şi istoria religiilor, dezvoltare personală, desen, ilustraţie, comunicare, istoria gustului, diplomaţie, design interior, actorie, nutriţie, educaţie financiară, etnologie, psihologie şi scriere creativă. 

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 21-26 septembrie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

 

 

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.