Afla despre Magica lume a lui Tolkien @ Timisoara

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita sambata, 14 decembrie 2013, ora 18:00, la prelegerea filosofica intitulata: Magica lume a lui Tolkien.

Conferentiar: Andreea NEACSU
Loc de desfasurare: sediul Asociatiei Culturale Noua Acropola, str. Timotei Cipariu, nr. 5, ap. 2

Sunt disponibile 30 de locuri. Telefon rezervari: 0744635490
Fiind inzestrat cu o imaginatie mito-poetica remarcabila, autorul a creat in capodoperele sale precum Silmarillion, Hobbitul sau Stapanul Inelelor, o lume guvernata de principii si legi profunde. In cadrul prelegerii vor fi prezentate, dintr-o perspectiva filosofica, cateva dintre conceptele fundamentale ale operelor lui Tolkien precum:
  • Perspectiva asupra binelui si a raului; tentatia puterii
  • Omul, natura si universul
  • Conceptul despre destin si liber arbitru; sensul eroic al vietii.
Intrarea este libera!
Informatii si rezervari:
Telefon: 0744 635 490
Email: 
Tolkein

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează