Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Actorul Kyle Cease, vedetă la Comedy Central New York, susţine un spectacol, joi, la Timişoara

0

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie de la Comedy Central New York, Kyle Cease, vine în Timişoara pentru spectacolul pe care îl va susţine joi, 29 martie, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Naţional Timişoara.

Kyle Cease va susţine spectacolul “Evolving Out Loud”, un eveniment complet care îmbină momente muzicale, cu momente de umor şi mesaje transformaţionale. Zeci de mii de persoane din Statele Unite ale Americii, şi alte câteva sute de mii care au urmărit online show-ul lui Kyle au arătat apreciere pentru programul pe care acesta îl susţine, numindu-l Spectacolul Minţii.

La Timişoara, vedeta a fost invitată pentru a deschide seria evenimentelor Inspire Other Travelers, un concept nou şi diferit, prin care oamenii sunt invitaţi să cunoască şi să interacţioneze cu persoane model care transmit valori precum autenticitatea, cunoaşterea şi depăşirea limitelor, zdruncinarea prejudecăţilor şi transformare, în sensul desăvârşirii propriului potenţial.

“Kyle Cease este cel mai reprezentativ om-model pentru conceptul Inspire Other Travelers având în vedere mesajele sale despre autenticitate, despre simplitate şi despre a ne descoperi pe noi aşa cum suntem cu adevărat. Reuşeşte într-un mod plăcut să ne facă să râdem de defecte şi creează stări de entuziasm pentru momentele de revelaţie. Invităm publicul să participe la un eveniment altfel, care poate genera o schimbare în bine pentru viaţa noastră”, a spus Cristian Philipp, unul dintre organizatori.

Evenimentul Evolving Out Loud are loc pe scena Teatrului Naţional Timişoara, de la ora 18.00 până la ora 22.00, cu o pauză de 30 de minute de la ora 20.00. În această pauză, publicul prezent va fi invitat la standurile partenerilor în foaierul Operei. Prospero va fi prezent cu produse proaspete şi realizate după reţete proprii. Rovinhud va oferi o selecţie de vinuri exquisit, urmând ca fondurile să fie direcţionate spre organizaţia Ceva de Spus, care oferă sprijin persoanelor cu dizabilităţi locomotorii. Mesajul acestora pentru public este “Vin şi eu!”.

“Aşadar, cine mai vine? Evenimentele Inspire Other Travelers promovează colaborarea şi ideea de a accepta învăţarea continuă. Învăţăm toată viaţa de la dascăli, de la oamenii cu care interacţionăm. Invităm timişorenii să îşi ofere un alt fel de prilej de învăţare şi de implicare în comunitate”, a adăugat Nicoleta Tudor, organizator.

Inspire Other Travelers diversifică agenda de evenimente care au loc anual la Timișoara, unde vor fi prezenți la fiecare sesiune invitați de top, profesioniști internaționali în domeniile lor de activitate. Evenimentele vor fi organizate în patru formate diferite, astfel încât experiența publicului să fie diferită la fiecare sesiune.

Fondatorii își doresc ca prin cele patru sesiuni anuale să inspire comunitatea locală spre a fi mai tolerantă, interesată de colaborare, de creativitate și de inovare. Totodată, orașul va beneficia de expunere internațională prin prezența la Timișoara a unor invitați cu notorietate și cu o bună reputație.

Detalii despre Inspire Other Travelers sunt online pe websiteul www.inspireothertravelers.ro și pe pagina de Facebook: facebook.com/inspireothertravelers.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.