Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A XX-a ediţie a festivalului studenţesc International Student Week în Timişoara (ISWinT)

0

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) organizează în perioada 15-24 iulie 2013 cea de-a XX-a ediție a festivalului studențesc International Student Week in Timisoara (ISWinT).

Pe parcursul a 10 zile studenții vor lua parte la o serie de workshopuri și evenimente ce sunt în stransă legatură cu tema. O parte din aceste evenimente sunt deschise publicului timisorean:

  • Opening – Luni, 15 iulie, ora 16:00 la Opera Naţională Română Timişoara;
  • ISWinT parade – Duminică, 21 iulie, ora 20:00 pe traseul Bd. Vasile Pârvan – P-ţa Victoriei – Bd. I.C. Brătianu – Parcul Rozelor;
  • Movie projection –   Duminică, 21 iulie, ora 22:00, la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor;
  • International Day – Sâmbătă, 20 iulie, începând cu ora 15:00 pe Strada pietonală Mărăşeşti;
  • Closing –  Miercuri, 24 iulie la Food Court – Iulius Mall.

Pe această cale avem plăcerea  de a vă invita să luați parte la aceste evenimente care au rolul de a promova istoria şi valorile culturale specifice ţărilor din întraga lume. Pentru mai multe detalii despre acestea cât și despre întregul festival puteți găsi pe www.iswint.ro.

ISWinT_Poster[A3][print][CS5][2013][V7]

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.