Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

A treia editie a Festivalului Gastronomic si Eco-cultural D’ale Gurii Dunarii

0

Anul acesta, Zilei Dunării i-am oferit cea de-a treia editie a Festivalului Gastronomic si Eco-cultural D’ale Gurii Dunarii, care a reunit iubitori ai Deltei si membri ai comunitatilor locale, sub sloganul Savurati Dunarea si Delta.

In cadrul celei de-a treia editii a festivalului-concurs de traditie culinara D’ale Gurii Dunarii, echipe de bucatari iscusiti din opt comunitati deltaice (Chilia Veche, Crişan, Isaccea, Jurilovca, Mahmudia, Mila 23, Pardina si Sulina) s-au intrecut in prepararea de bucate traditionale specifice Deltei, cu peste de Dunare si Delta, legume proaspete, mirodenii si deserturi imbietoare. Specialitatile pregatite an concurs au fost evaluate de juriul din care au facut parte Ivan Patzaichin, Razvan Cucui si Laura Sgarcitu.

Marele Premiu Radu Anton Roman a fost castigat de echipa din Mila 23, care va folosi cei 3.000 de euro pentru realizarea de costume populare traditionale pentru copiii de etnie rusa dar si pentru dotarea sediului comunitatii rusilor lipoveni cu materiale didatice si mijloace audio-video. Pe locul al doilea s-a clasat echipa din Crisan. Cei 2.000 de euro oferiti de Coca-Cola vor contribui la innoirea garderobei grupului vocal REBELKA si la dotarea sediului Comunitații Ucrainenilor cu televizor, calculator si instrumente muzicale. Premiul al treilea a fost caştigat de echipa de bucatari din Sulina, iar cei 1.000 de euro din partea URSUS Breweries sunt pentru pentru acoperirea cheltuielilor unei excursii sau tabere la munte, pentru scolarii premianti la sfarșitul anului scolar 2010 – 2011.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.