9 mai 2012, prelegere filosofica despre Mitul egalitatii la Timisoara

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita miercuri, 9 mai 2012, ora 18:00, la o prelegere filosofica despre Mitul egalitatii. 
Conferentiar: Monica VARGA
Locatie: Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran” (Bd. Vasile Parvan, Nr. 4A)


 

Natura este un model pentru neuniformitate si totusi este atat de armonioasa. Deseori, de-a lungul istoriei omenirii, au aparut idei care promovau egalitatea, dar s-au convertit de atat de multe ori in tendinte de uniformizare si de masificare.
Sunt oare oamenii egali intre ei? Daca raspunsul e da, atunci ce inseamna individualizare? Dar evolutie? Scopul vietii noastre este oare sa gandim cu totii la fel? Aceasta sa fie oare solutia pentru o societate mai buna?
Va invitam la o conferinta despre ce inseamna egalitate si despre functia sa in evolutia mentalitatilor umane.
Taxa de participare: 4 Lei (reducere 2 Lei)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează