Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

69 povești fotografice – workshop @ Timișoara

0
Mă numesc Cristian Tzecu, sunt fotograf, și în 15 iunie împlinesc frumoasa vârstă de 33 de ani. De când fotografiez.Am avut privilegiul de a vedea multe povești interesante, destule dintre ele le-am surprins pe film sau pe senzor. Puțin din ce am vânat am arătat și altora,  iar o mică parte dintre ele mă reprezintă și acum, ca fotograf.  Multele imagini ce nu îmi mai plac arată un lucru bun, faptul că am evoluat.

Sursa: aici.

Ultimii cinci ani i-am consacrat și educației fotografice – workshop-uri, cursuri, ture foto, plecând din România oamenilor calzi, și ajungând până în Himalaya indiană. Multe povești fotografice sunt legate mai degrabă de oameni decât de locuri, pentru că orice scenă de teatru are nevoie, mai presus de decoruri și lumini, de actori.

Despre relația cu actorii imaginilor mele, despre felul în care am realizat fotografii ce mă reprezintă, despre secretele ce se ascund în spatele imaginilor, vă voi povesti chiar în 15 iunie, la Ambasada, cu începere de la orele 18. Mi-ar plăcea să nu vorbesc doar eu, ci să ascult și răspund și întrebărilor voastre. Participarea nu vă costă nimic, dar numărul locurilor pe scaunele Sălii de Ședințe e limitat la 30.  De aceea, vă rog să vă înscrieți aici – primul venit, primul așezat.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.