Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

22 aprilie: Concertul Subcarpați&Orchestra @Teatrul Național Timișoara va avea loc cu casa închisă

0

Concertul Subcarpați & Orchestra programat în sala Mare a Teatrului Național Timișoara <Mihai Eminescu>, pe 22 aprilie 2015, începând cu ora 21.00, se va desfășura cu casa închisă, biletele fiind epuizate după doar 3 zile de la punerea acestora în vânzare.

Evenimentul are loc în cadrul Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Românești 2015.

Acesta este al doilea concert Subcarpați cu orchestra, primul având loc tot la Timișoara, la Plai Festival, în 2014. Direcția muzicală a fost și este asigurată de către Alin Stoianovici.

Subcarpați @Timișoara: Bean MC, Vali Umbră, Mădălina Pavăl, Kani, Cristi Anca, Power pe Vinil, VJ Andri și AFO.

Subcarpati si Orchestra

Orchestră: Alin Stoianovici, Petre Ionuţescu, Gabriel Almași, Uţu Pascu, Tavi Scurtu, Mircea Ardeleanu Jr., Cristian Dragalina, Ada Luca, Sabina Popa, Carmen Paulescu, Adrian Avram, Laura Roman, Kinga Sőtér, Simona Dehelean, Francesca Moldovan, Claudia Fotin, Cătălina Căpățînă, Traian Mișcu.

Event FB – FB.com/events/877209612316426

Festivalului European al Spectacolului – Festivalul Dramaturgiei Românești a lansat pentru a XX-a ediție a sa, o provocare de mare amploare, în egală măsură culturală și socială, ducând acest important eveniment al României la un alt nivel.
Festivalul este organizat de Teatrul National Timișoara cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timişoara, având ca partener Institutului Cultural Român.

Detalii, pe http://ro.tntimisoara.com/fest-fdr2015

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.