20% reducere de pret de sarbatori la biletele pentru Pink Martini!

0

Pink Martini, „micuta orchestra” formata din 12 muzicieni a caror muzica imbina stiluri muzicale din toate colturile lumii, va sustine primul concert la Timisoara, in data de 28 mai 2012, la Sala Olimpia (ConstantinJude).

Pentru a oferi un cadou de sarbatori, in perioada 7-15 Aprilie preturile biletelor pentru toate categoriile de locuri vor fi reduse cu 20%.

Astfel, biletele de 220 lei vor fi 176 lei, cele de 170 lei vor fi 136, 140 – 112 lei, 100 – 80, 70 – 56 de lei.

Acestea  se pot cumpara de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim – Teatrul National Timisoara) si din reteaua magazinelor Carturesti, Humanitas, Orange si Germanos.

Detalii pe www.plai.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează