Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10.000 de spectatori. Peste 100 de artiști. Și… un cod portocaliu de ploi

0

Music Travel Festival 2016 a ajuns la final. În 72 de ore de festival au urcat pe cele două scene de la Herneacova peste 100 de muzicieni, vedete autohtone, dar și internaționale. Artiști precum Bebe, Yoav sau Akua Naru i-au bucurat pe toți cei care au ales să înfrunte vremea nefavorabilă și să profite de muzică și natură.

Travel 1

“Punem punct ediției din acest an a Music Travel Festival și tragem linie: peste 10.000 dintre voi au ales să ne fie alături și vă mulțumim. Din păcate, vremea capricioasă ne-a pus bețe în roate în mai multe momente ale acestei ediții. Grindina spectaculoasă din prima seară, de exemplu, a afectat grav aparatura de pe scena mare și din această cauză, am fost nevoiți să facem modificări și în programul celei de a doua zile. Ne-a preocupat, mai presus de toate însă, confortul și siguranța participanților: am pietruit în timp record potecile din zona festivalului, am întrerupt concertele atunci când condițiile meteorologice ar fi pus în pericol siguranța dumneavoastră, i-am adăpostit în condiții de siguranță pe cei pe care ploaia torențială din ultima seară i-a prins în zona de corturi. Dincolo de toate aceste neplăceri generate de fenomenele meteorogice din ultima vreme, suntem convinși că ați avut parte de un weekend cu muzică și distracție așa cum vă place.” – spune Adrian Crețu, organizator al Music Travel Festival

travel 10

Music Travel Festival s-a desfășurat la Herneacova în perioada 17-19 iunie și a tentat publicul cu nume de neratat. Lista celor peste 100 de artiști prezenți la Music Travel Festival, a cuprins, pe lângă vedete internationale și cele mai în vogă nume din muzica românească contemporană: Ada Milea, Șuie Paparude, Grimus, Teo Milea, Golan, Robin and the Backstabbers, Fără Zahăr, Alternosfera, Alexandra Ușurelu, Moonlight Breakfast, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Les Elephants Bizarres etc. Și amatorii de teatru, mari sau mici, au avut parte de program: trei spectacole s-au jucat la Herneacova, special pentru ei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.